Книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. Читаючи українською, привчаючи своїх дітей до української літератури, ми розуміємо, наскільки це важливо і своєчасно. Це допомагає краще спілкуватися, постійно поповнювати лексикон, почувати себе органічно.

З нагоди Всеукраїнського  місячника шкільних бібліотек, який  проходив з 1 по 31 жовтня під гаслом: «Вірю в майбутнє твоє, Україно!», у Миколаївському ліцеї N53  було проведено Акцію “Подаруй українську книгу шкільній бібліотеці”.  Мета заходу –  поповнення бібліотечного фонду  українськими  примірниками.

Ми глибоко зворушені тією активністю, яку продемонстрували школярі, долучившись до участі в акції, попри виклики і випробування воєнного часу.

Щиро дякуємо кожному, хто посприяв поповненню фонду нашої   бібліотеки різними виданнями: енциклопедіями, художніми творами українських та зарубіжних письменників, дитячою  літературою, історичними виданнями та словниками! Всього подаровано 40 видань!

Тож сердечно дякуємо кожному дарувальнику за їх щедрі і шляхетні жести щирої любові та поваги до бібліотеки – за подаровані ними книги, за теплі посмішки і радість спілкування!

Популяризуємо українську мову, читаємо книжки українською!

 Наші дарувальники:

1-А – Ємець Дар’я

1-В – Шагаєв Всеволод

1-В – Штирболова Аліна

1-В – Ковіненко Кароліна

3-А – Хилюк Даніл, Живицький Марк

3-Б – Щербаков Ілля, Безручко Єва

4-А – Ткаченко Данііл, Каушан Катерина, Садовнік Радомир,    

Петращук Даша, Царук Яна, Мазур  Стефанія, Ткаченко Данііл,

5-А – Дзюба Орина

5-В – Малина Аліна

6-Г – Ємець Павло, Креньова Анна

7-А – Плінська Яна

Приєднуйтесь до кола наших друзів, які подарували книги для читачів шкільної бібліотеки! Не втомлюйтесь робити добро!