Коли людина не знає, до якої пристані тримає шлях

Для неї жоден вітер не буде попутним

(Сенека)

Правильний вибір професії — це моральне задоволення, висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії – точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів

обираючи професію, враховуйте, що кожна з них вимагає від людини певних здібностей, умінь, особистісних якостей. Спитайте себе: «Чи маю я такі якості? Чи можу я щось зробити, щоб набути таких якостей?».

10 лютого відбулася зустріч учнів 11-А класу з представниками  Ценрального відділення поліції. Старшокласників познайомили з особливістю професії поліцейського.

 Класний керівник   Данилова К.М. зазначила.що дуже важливо кожному випускнику  врахувати ,що впливає на вибір професії, проаналізувати  ситуацію на ринках праці, визначити  професії, які сьогодні найбільше потрібні в країні, порадитись із батьками. Катерина Михайлівна акцентувала увагу на тому, що  остаточне рішення має бути тільки особистим. Дуже важливо  сказати  собі: «Саме я обрав/обрала цю професію і можу пояснити чому».