Уже вісім років на території нашої країни тривають воєнні дії. За цей час велика кількість українських синів і дочок поклали своє життя, а інші продовжують ним ризикувати за свободу та благополуччя своєї Батьківщини.

Тому з метою збереження пам’яті про наших героїв 20.01.2022 р. для учнів 11 класів відбулась презентація книги Бориса Білика «Героями не народжуються».

 

Ця книга є збіркою спогадів учасників бойових дій про ситуацію на фронті. Також у ній є багато свідчень очевидців про участь російських військ у війні на сході України.

 

Збірка була створена силами Всеукраїнського народного благодійно-патріотичного проєкту «Мій дім – Україна» (м. Баштанка). Видання цієї книги має на меті збереження пам’яті про подвиги наших військових та патріотичне виховання учнівської та студентської молоді.

 

Офіційно представлення книги відбулось у бібліотеці ліцею. Після цього учнів 11 класів детальніше ознайомили з матеріалом у робочих кабінетах.

 

Вихованці ліцею були вражені інформацією, викладеною у книзі, проте було помітне патріотичне піднесення і гордість за своїх співвітчизників.

Адміністрація разом з учнівським колективом сподівається, що таких дослідницьких робіт ставатиме більше.