З початком Нового року 14.01.2022 р. наша альма-матер отримала новий статусстатус ЛІЦЕЮ!! Відтепер ми Миколаївський ліцей №53 Миколаївської міської ради Миколаївської області! Це новий етап, який відкриває широкі перспективи для подальшого розвитку освітнього простору! Це нові можливості для самовдосконалення й творчого пошуку здобувачів освіти, педагогів! У нас працюють найкреативніші та наймотивованіші учителі, віддані своїй справі; здобувають освіту найрозумніші діти, які кожного дня із задоволенням поспішають на навчальні заняття, цілеспрямовано та впевнено йдуть до поставленої мети!
         Відповідно до реформування закладів освіти наш заклад залишив за собою право і можливість навчати дітей з 1 по 11(12) класи (у початковій школі (1-4), гімназії (5-9), ліцеї (10-11(12) класах)з профілізацією старшокласників, адже основне завдання закладу – працювати над рівнем освіченості здобувачів освіти, давати їм міцне підґрунтя для подальшого життєвого шляху.
          Переконані, що лише за умови цілеспрямованої взаємодії школи й сім’ї, їх продуктивної співпраці можливе формування успішної особистості!
         Бажаємо ліцейській родині подальшого процвітання, креативних ідей, успішного майбутнього для кожної особистості!

Директор ліцею   Ушакова Л.І.