06 листопада 2020 року кабінет фізики отримав сучасну інтерактивну дошку  SMART, акустичну систему, ноутбук для вчителя Lenovo, багатофункціональний пристрій   EPSON.  Сучасне обладнання надасть можливість учителям фізики ефективно працювати з різними ресурсами,  з’явиться  більше можливостей для взаємодії  та   обговорення в класі. Ми сподіваємося, що уроки фізики стануть ще цікавішими і захоплюючими завдяки різноманітному і динамічному використанню текстів, аудіо- і відеоматеріалів, відтворенню 3-D моделей пристроїв в об’ємі і русі.

           Для уроків фізики використання тільки інтерактивної дошки не вирішує всіх проблем. Жодна, навіть найсучасніша модель або відео- чи аудіо ряд не може замінити реального фізичного експерименту.

          Навчально-матеріальна база кабінету фізики поповнилася  сучасними комплектами демонстраційно-лабораторного обладнання «Механіка», комплектами лабораторного обладнання «Електрика і магнетизм», електрофорною машиною (ПАТ «Електровимірювач», м. Житомир). Нове обладнання забезпечить виконання фронтальних робіт і робіт фізичного практикуму з механіки, дозволить ознайомити учнів з методами найпростіших прямих вимірювань лінійних розмірів, об’єму, маси, сили, температури та проміжків часу.  Комплект «Електрика і магнетизм»  дозволяє виконати 29 лабораторних робіт, які відповідають навчальній програмі, проводити практичні заняття з теми. Електрофорна машина-генератор Вімшурта допоможе під час проведення демонстраційних дослідів з електрики.