Новорічні свята- чарівні. Напередодні Нового року, 26 грудня 2019 року,  класним керівником Дучкою С.О. для учнів 5-Г класу було проведено Новорічне свято «Зимова круговерть». Саме з цього часу ми починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання здійснилися, учням треба було підготувати атмосферу – прикрасити класну кімнату сніжинками, гірляндами та іграшками, а головне,- зробити власноруч ялинку – найголовніший атрибут Нового року. За тиждень до свята діти отримали конверти з листівками, в яких були прізвища однокласників, кому треба було підготувати подарунок.             

У цей  день  у всіх учнів, батьків був передсвятковий настрій, було підготовлено святкову програму з новорічними сюжетами, піснями, іграми. По закінченню свята учнів чекав сюрприз: подарунки від незнайомця і смаколики.                                                                                           

Цікавий сценарій, музичний супровід, таємничі подарунки створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям і батькам.