25 січня учні 11-Б класу ЗОШ № 53 відвідали засідання «Клубу професіоналів», яке відбулося у Миколаївському обласному центрі зайнятості.

Мета цього клубу – надихнути учнів старших класів на успішне професійне майбутнє, розширити уявлення про світ професій та сфери їх застосування, на прикладі розповідей експертів спланувати свій професійний успіх.
На заході були присутні гості:

Александр Сайковский – фотограф, журналіст газети«Вечірній Миколаїв», член Національної Спілки журналістів, організовує персональні фотовиставки. Розповідаючи історію свого успіху Олександр дав дітям важливу пораду, яка допомагає стати професіоналом: «Не лінуватися вставати з дивану, щодня працювати і на роботі, і над собою. Втім, коли робота до душі, коли потрапляєш в своє русло, ніби просинаєшся, і тоді боротися з лінощами не доведеться».

Евгения Бардина – психолог, бізнес-тренер, фахівець з нейролінгвістики, журналіст, засновник освітнього центру «Метафрейм» розповідаючи про свій професійний вибір, поділилася своїм відчуттям«своєї» справи: «Це наче, коли набираєш, набираєш, набираєш повітря і довго не маєш можливості видихнути, а потім раз… і видихаєш… відчуваєш легкість і задоволення – це і є ті відчуття, коли починаєш займатися тим, що дійсно твоє».

Учні були в захваті від гостей «Клубу професіоналів», з задоволенням задавали питання та слухали  цікаві розповіді учасників.